MENÜ

MÍVES MŰVÉSZEK
Ahol érték a kétkezű alkotás!

Kedves Látogató!

 

J. Németh Emília vagyok. Hobbi szinten foglalkozom írással, amibe novella, mese és újságírás egyaránt beletartozik.

Ez a weboldal azzal a céllal jött létre, hogy bemutassam azokat a művészeket, alkotókat, kreatív személyeket, akik valamilyen egyedi, utánozhatatlan, példás szépségű tevékenységnek hódolnak, vagy ilyen jellegű tárgyakat készítenek.

Tapasztalatom alapján mondhatom, hogy meglehetősen sokan vannak. Folyamatosan nézem és kutatom, hogy ki az, aki beleillik az oldal arculatába. Mégis vannak, akik elkerülik a figyelmemet, vagy akiket még nem találtam meg. Ezért kérem, hogyha a kedves olvasó ismer valakit, akit figyelmembe tud ajánlani, vagy netán maga foglalkozik valamilyen míves tevékenységgel, az elérhetőségemen hagyjon üzenetet.

A lap tetején lévő névsort igyekszem tovább bővíteni. Célom, hogy értékeinket, hagyományainkat ne hagyjam elveszni, hanem a tőlem telhető formában, azaz egy bemutató cikk megírásával széles körbe eljuttassam a hazai és határokon túli magyar tehetségek hírét. 

Az egyik nagyszerű kézműves alkotótól idézett sorral szeretném összefoglalni mindazt, amiról ez a weboldal szólni szeretne:

"Szívvel-lélekkel, szeretettel és nagy odafigyeléssel maradandót alkotni."

 

Asztali nézet